Cum pot efectua o comand─â

Informa╚Ťii generale

Produsele comercializate de Revercosmetique se livreaz─â doar na╚Ťional. Dup─â ├«nregistrarea comenzii, statusul acesteia poate fi urm─ârit din contul personal de client la sec╚Ťiunea ÔÇŁComenzile meleÔÇŁ.

Modalitatea de livrare

Revercosmetique pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor un Serviciu de Livrare Standard. Livrarea comenzilor se va realiza f─âr─â perceperea unei taxe de transport (transport gratuit). Comenzile vor fi onorate de curier ├«n condi╚Ťiile orarului de livrare, stabilit de Revercosmetique dup─â cum urmeaz─â:

  • pentru comenzile ├«nregistrate LUNI ÔÇô VINERI, p├ón─â la ora 14:30, timpul de livrare este de 1 – 3 zile lucr─âtoare (de la data ├«nregistr─ârii comenzii);
  • pentru comenzile ├«nregistrate LUNI ÔÇô VINERI, dup─â ora 14:30, precum ╚Öi comenzile ├«nregistrate ├«n WEEKEND, timpul de livrare este de 2 ÔÇô 4 zile lucr─âtoare (de la data ├«nregistr─ârii comenzii).

Informa╚Ťii speciale

În ziua livării coletului, agentul companiei de curierat va contacta Clientul prin e-mail/SMS sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. În cazul în care agentul companiei de curierat nu reușește contactarea Clientului, aceasta va mai proceda la a doua avizare succesivă (următoarea zi lucrătoare), informându-vă în acest sens printr-un mesaj SMS. Dacă nici la a 2-a încercare de livrare agentul companiei de curierat nu reușește contactarea Clientului, atunci coletul dvs. va ajunge la cel mai apropriat sediu al companiei de curierat, unde va fi păstrat timp de 5 zile, în vederea ridicării coletului, infomându-vă în acest sens printr-un SMS. După expirarea acestui termen, coletul dvs. va fi returnat către Revercosmetique, iar livrarea comenzii va fi anulată.

├Än cazul ├«n care, coletul nu va putea fi predat Clientului din cauza refuzului de primire/plat─â a coletului sau din cauza imposibilit─â╚Ťii contact─ârii Clientului din culpa acestuia din urm─â, Revercosmetique va anula comanda ╚Öi va restric╚Ťiona pentru Client modalitatea de plat─â, urm─âtoarea comand─â fiind acceptat─â de c─âtre Revercosmetique numai prin plata produsului ├«n avans (plat─â online).

Termenele de livrare pot fi prelungite independent de voin╚Ťa noastr─â ├«n cazul unor fenomene meteo, calamit─â╚Ťii, instituirea unor restric╚Ťii legale de circula╚Ťie sau oricare alte situa╚Ťii excep╚Ťionale care nu ar putea fi prev─âzute ╚Öi care prin natura lor ar prelungii ├«n mod inevitabil timpul de livrare. De asemenea, termenul de livrare poate fi prelungit ╚Öi ├«n perioada s─ârb─âtorilor legale sau perioadele de reduceri c├ónd volumul comenzilor plasate este mare.

Ai nevoie de asisten╚Ť─â? Click aici!